Gameplay: Forspoken krijgt releasewindow en gameplaybeelden

Geplaatst:

Het heeft even moeten duren, maar er is weer eindelijk wat nieuw beeldmateriaal van Square Enix' Forspoken. Zij die wachten worden echter beloond, want de gameplaybeelden zijn om van te smullen.

In 2020 maakten we kennis met Project Athia, een wonderschone game die even moest laten zien wat de PlayStation 5 allemaal in huis had. Vervolgens bleef het echter stil, maar een halfjaar geleden ging Project Athia verder onder de naam Forspoken. In onderstaande video zien we ruim drie minuten aan verhaal en gameplay van de aankomende game. Zo zien we hoe de hedendaagse jongedame tegen haar wil een fantasiewereld wordt ingezogen. In deze wereld vecht ze tegen draken, krijgt ze controle over de elementen en is het aan haar om de wereld te redden.

Forspoken moet in de lente van 2022 verschijnen voor de PlayStation 5 en pc. Forspoken zou volgens PlayStation vervolgens twee jaar lang een console exclusive moeten blijven.

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord