Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Gameplay: Forspoken krijgt releasewindow en gameplaybeelden

Het heeft even moeten duren, maar er is weer eindelijk wat nieuw beeldmateriaal van Square Enix' Forspoken. Zij die wachten worden echter beloond, want de gameplaybeelden zijn om van te smullen.

In 2020 maakten we kennis met Project Athia, een wonderschone game die even moest laten zien wat de PlayStation 5 allemaal in huis had. Vervolgens bleef het echter stil, maar een halfjaar geleden ging Project Athia verder onder de naam Forspoken. In onderstaande video zien we ruim drie minuten aan verhaal en gameplay van de aankomende game. Zo zien we hoe de hedendaagse jongedame tegen haar wil een fantasiewereld wordt ingezogen. In deze wereld vecht ze tegen draken, krijgt ze controle over de elementen en is het aan haar om de wereld te redden.

Forspoken moet in de lente van 2022 verschijnen voor de PlayStation 5 en pc. Forspoken zou volgens PlayStation vervolgens twee jaar lang een console exclusive moeten blijven.

BRON PlayStation

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?