Gameplay: Gameplaybeelden consoleversie Two Point Hospital vrijgegeven

Geplaatst: 30 januari 2020 15:10

Two Point Studios heeft een nieuwe gameplay video van Two Point Hospital gedeeld. In hier geven hoofdontwikkelaar Ben Huskins en senior UI/UX-artiest Lauren Woodroffe informatie over de aankomende consoleversie van Two Point Hospital.

Two Point Hospital is een ziekenhuismanagement game die in de zomer van 2019 aangekondigd werd voor de consoles . In de video wordt verteld dat de studio de game helemaal opnieuw heeft ontwikkeld voor de drie consoles. Hierdoor zijn er een aantal verschillen met de pc-versie, zodat het besturen met een controller net zo eenvoudig is. Zo zijn er hotkeys voor het snelle bouwen waarbij kamers gekopieerd en verplaatst kunnen worden en is de UI veranderd. De consoleversie kent ook een nieuw overzicht. Met de overview modus bekijk je het ziekenhuis van bovenaf, zodat je ziet welke kamers je ziekenhuis heeft, wat de kwaliteit hiervan is en waar het personeel en de bezoekers lopen.

Two Point Hospital verschijnt op 25 februari voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De uitbreidingen Bigfoot en Pebbery Island zijn onderdeel van de consoleversie.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Two Point Hospital

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

30 augustus 2018

Ontwikkelaar

Two Point Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord