Two Point Hospital

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Gameplay: Gameplaybeelden consoleversie Two Point Hospital vrijgegeven

Two Point Studios heeft een nieuwe gameplay video van Two Point Hospital gedeeld. In hier geven hoofdontwikkelaar Ben Huskins en senior UI/UX-artiest Lauren Woodroffe informatie over de aankomende consoleversie van Two Point Hospital.

Two Point Hospital is een ziekenhuismanagement game die in de zomer van 2019 aangekondigd werd voor de consoles . In de video wordt verteld dat de studio de game helemaal opnieuw heeft ontwikkeld voor de drie consoles. Hierdoor zijn er een aantal verschillen met de pc-versie, zodat het besturen met een controller net zo eenvoudig is. Zo zijn er hotkeys voor het snelle bouwen waarbij kamers gekopieerd en verplaatst kunnen worden en is de UI veranderd. De consoleversie kent ook een nieuw overzicht. Met de overview modus bekijk je het ziekenhuis van bovenaf, zodat je ziet welke kamers je ziekenhuis heeft, wat de kwaliteit hiervan is en waar het personeel en de bezoekers lopen.

Two Point Hospital verschijnt op 25 februari voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De uitbreidingen Bigfoot en Pebbery Island zijn onderdeel van de consoleversie.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?