Gameplay: Hier is 17 minuten aan Gangs of Sherwood gameplay

Geplaatst:
Aangepast: 7 juni 2023 19:59

Nacon heeft een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Gangs of Sherwood. De video toont ons maar liefst zeventien minuten aan onvervalste gameplay.

Vorig jaar was Gangs of Sherwood tijdens Nacon Connect één van de meest opvallende aankondigingen. Deze Robin Hood-achtige game laat je stelen van de rijken en geven aan de armen. Het is een coöperatieve game, dus je kunt je goede daden combineren met het spelen met vrienden. Afgelopen maart werden we getrakteerd op de eerste gameplaybeelden van Gangs of Sherwood en nu doet Nacon door nog eens een flinke schep bovenop met een gameplayvideo die maar liefst zeventien minuten van de game toont.

De gameplayvideo toont de twee hoofdstukken The Fall of Locksley en Edwinstowe. Daarnaast worden twee van de vier speelbare personages in de spotlight gezet. Hierdoor komen we meer te wetn over de unieke eigenschappen en speelstijlen van Robin en Tuck. Waar Robin garant staat voor snelle gameplay en goed is met lange afstandswapens, is Tuck het best te omschrijven als een tank die zich meer thuisvoelt in de close combat gevechten. Het is dan ook niet voor niets dat hij zo'n grote voorhamer met zich mee zeult.

Gangs of Sherwood maakt op 19 oktober zijn opwachting op pc.

Bron: Nacon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gangs of Sherwood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2023

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord