Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gangs of Sherwood

  • Ontwikkelaar Appeal
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Gameplay: Hier is 17 minuten aan Gangs of Sherwood gameplay

Nacon heeft een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Gangs of Sherwood. De video toont ons maar liefst zeventien minuten aan onvervalste gameplay.

Vorig jaar was Gangs of Sherwood tijdens Nacon Connect één van de meest opvallende aankondigingen. Deze Robin Hood-achtige game laat je stelen van de rijken en geven aan de armen. Het is een coöperatieve game, dus je kunt je goede daden combineren met het spelen met vrienden. Afgelopen maart werden we getrakteerd op de eerste gameplaybeelden van Gangs of Sherwood en nu doet Nacon door nog eens een flinke schep bovenop met een gameplayvideo die maar liefst zeventien minuten van de game toont.

De gameplayvideo toont de twee hoofdstukken The Fall of Locksley en Edwinstowe. Daarnaast worden twee van de vier speelbare personages in de spotlight gezet. Hierdoor komen we meer te wetn over de unieke eigenschappen en speelstijlen van Robin en Tuck. Waar Robin garant staat voor snelle gameplay en goed is met lange afstandswapens, is Tuck het best te omschrijven als een tank die zich meer thuisvoelt in de close combat gevechten. Het is dan ook niet voor niets dat hij zo'n grote voorhamer met zich mee zeult.

Gangs of Sherwood maakt op 19 oktober zijn opwachting op pc.

BRON Nacon

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?