Trailer: Gangs of Sherwood trailer focust op het verhaal

Geplaatst:

Het verhaal van Robin Hood komt tot leven in Gangs of Sherwood, maar om je geheugen nog even op te frissen is Alan-a-Dale van de partij in de nieuwe trailer. Met zijn handpoppen vertelt hij het verhaal van Gangs of Sherwood.

Er is ondertussen al genoeg gameplaybeelden van Gangs of Sherwood te bewonderen en daardoor mogen we even genieten van deze bijzondere tentoonstelling. De minstreel Alan-a-Dale heeft besloten om op de straten van Nottingham het verhaal te vertellen. De soldaten van de sheriff zien dit al snel als propaganda en daardoor wordt hij al gauw opgepakt. Wat weet hij ons ondertussen nog te vertellen? Nou, dat die sheriff van Nottingham helemaal niet zo pluis is. Koning Richard heeft tijdens zijn kruistochten in het heiligen land de steen Lionheart gevonden en meegenomen naar Engeland. Lang heeft hij niet mogen genieten van deze prijs, want hij werd vermoord door huurlingen van de sheriff. Het land is door Lionheart ontzettend rijk geworden, wat heeft gezorgd voor bizarre uitvindingen. Dat is wel te zien aan de vijanden in Gangs of Sherwood. Het normale volk heeft hier weinig profijt van en daardoor vindt Alan-a-Dale dat hier verandering in moet komen. Het is tijd om de tirannen een lesje te leren, want Robin Hood staat aan de leiding van een nieuwe bende. Je kunt hier onze preview van Gangs of Sherwood lezen.

Gangs of Sherwood verschijnt op 19 oktober voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gangs of Sherwood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2023

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord