Trailer: Gangs of Sherwood trailer laat vijanden zien

Geplaatst:

Een nieuwe trailer voor Gangs of Sherwood laat de vijanden en bazen zien die we in de game kunnen verwachten. De coöperatieve game staat op de planning voor dit najaar.

Vorige week kregen we al meer details over het gevechtssysteem in Gangs of Sherwood, maar nu kunnen we ook een eerste blik werpen op de vijanden en bazen die we tegen gaan komen in de game. Er zijn een hoop verschillende soorten vijanden die je tegen kunt komen in de co-op actiegame, die ieder hun eigen unieke vaardigheden en karakteristieken hebben. In de video vertellen lead concept artist Raphaël Villegas, game designer Sven Panes Robelo en game director Andrea Di Stefano meer over het creatieproces rondom de vijanden en bazen in Gangs of Sherwood.

Gangs of Sherwood lanceert op 19 oktober en is te spelen op de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube Nacon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gangs of Sherwood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2023

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord