Trailer: Zie de Gangs of Sherwood in actie in nieuwe trailer

Geplaatst:

In een nieuwe trailer voor Gangs of Sherwood zien we Robin Hood en zijn gang in actie. Nacon lanceerde de trailer onlangs tijdens gamescom.

De coöperatieve actiegame wordt ontwikkeld door Appeal Studios. In deze game vecht Robin Hood tegen de Sheriff van Nottingham. Hij wordt geholpen door Marion, Little John en Tuck. Een aantal maanden geleden kregen we al een lange gameplaytrailer van Gangs of Sherwood te zien er zijn de afgelopen weken nog een hoop details naar buiten gekomen van de game. Eerder gaf Nacon een video vrij waarin we al een idee kregen van welke vijanden in Gangs of Sherwood voorbij gaan komen.

Gangs of Sherwood staat op de planning voor 19 oktober en komt dan uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gangs of Sherwood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2023

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord