Trailer: Trailer toont gevechtssysteem van Gangs of Sherwood

Geplaatst:

Nacon heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Gangs of Sherwood. In deze trailer gaat de ontwikkelaar verder in op het gevechtssysteem in de game.

Game designer Sven Panes Robelo geeft in de video meer informatie over het gevechtssysteem dat we terug gaan zien in de coöperatieve game Gangs of Sherwood. De game is gebaseerd op de legendes van Robin Hood en de ontwikkelaars wilden de personages graag zo uniek mogelijk maken. Ieder personage is gebaseerd op een archetype. Zo is Robin bijvoorbeeld een personage dat op afstand vecht en veel schade kan aanrichten, terwijl Tuck meer een tank is. Ze hebben allemaal hun eigen vaardigheden en een 'super modus' die ervoor zorgt dat hun vaardigheden nog sterker worden. Een tijd terug kregen we ook al een video met 17 minuten aan Gangs of Sherwood gameplay te zien.

Gangs of Sherwood staat op de planning voor 19 oktober en komt dan uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube Nacon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gangs of Sherwood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2023

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord