Gameplay: Nieuwe gameplay trailer Banishers: Ghosts of New Eden

-

Banishers: Ghosts of New Eden is nog maar een maandje van ons verwijderd. Een nieuwe gameplaytrailer laat ons meer zien van het verhaal van liefde, dood en opoffering.

Focus Entertainment en DON'T NOD hebben een nieuwe gameplaytrailer onthuld voor Banishers: Ghosts of New Eden. De actie-RPG volgt het verhaal van Antea en Red, geliefden en ervaren geestenjagers die bekend staan als Banishers in New Eden in 1965. Het drama slaat toe als Antea een geest wordt, waardoor spelers moeten kiezen tussen het eren van de Banisher-eed of het opofferen van de levenden om haar terug te brengen. De trailer verkent het intieme verhaal van liefde, dood en opoffering en benadrukt de ingrijpende gevolgen van de beslissingen van de hoofdpersonen. Ook is onthuld dat er twee speciale edities van de game uitkomen. De Collector's Edition bevat de game, de downloadbare Wanderer Set voor Red, een standbeeld van Red en Antea, een artbook, een steelbook en twee ringen met het Banisher signet. Daarnaast is ook een speciale Red Echoes Edition onthuld. Deze editie bevat naast de game en de downloadbare Wander Set voor Red een in leer gebonden dagboek met Red's herinneringen en een schrijfset.

Banishers: Ghosts of New Eden komt 13 februari uit voor de PlayStation 5, Xbox Series en pc. De exclusieve Collector's Edition en Red Echoes Edition, met unieke items, zijn in beperkte oplage verkrijgbaar voor pre-order op alle platformen via de Focus Entertainment Store.

Bron: Focus Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Ontwikkelaar:

DON'T NOD

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord