Banishers: Ghosts of New Eden is uitgesteld

-

Wilde je graag aan de slag met Banishers: Ghosts of New Eden? Dan moet je wachten tot volgend jaar, want de game is uitgesteld.

DON'T NOD laat via social media weten dat ze erg bewust zijn van het ontzettend drukke schema wat ons allemaal te wachten staat in het vierde kwartaal. Ze zijn van mening dat elke game de spotlight verdient - en dat is ook precies de reden waarom Banishers: Ghosts of New Eden wordt uitgesteld. De game is in principe af, maar in de overvolle herfstmaanden moet de actiegame van DON'T NOD het opnemen tegen enorme titels. Daarom hebben DON'T NOD en uitgever Focus Entertainment besloten om de game op een later moment uit te brengen. De nieuwe datum is in ieder geval passend voor Banishers: Ghosts of New Eden - we kunnen het een liefdevolle verplaatsing noemen.

Check hier onze gamescom preview van Banishers: Ghosts of New Eden.

Banishers: Ghosts of New Eden staat nu op de planning voor 13 februari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: DON'T NOD
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Ontwikkelaar:

DON'T NOD

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord