Trailer: Rituelen en combat van Banishers: Ghosts of New Eden uitgelicht

-

Het leven van een Banisher is niet zonder gevaar. Via een aantal nieuwe trailers heeft Focus Entertainment uitgelicht hoe de combat werkt en welke rol de rituelen precies hebben in Banishers: Ghosts of New Eden.

Laten we eerst eens kijken naar deze mysterieuze rituelen. Als Banisher heb je blijkbaar de mogelijkheid om echo's te zien. Deze echo's zijn eigenlijk de herinneringen van vergeten verhalen en verloren geheimen. Met een ritueel kun je deze oproepen, maar dat vereist specifieke ingrediënten en precieze acties. Dat is echter niet het enige wat onderdeel is van je werk. Je zult regelmatig met allerlei geesten moeten vechten om ze terug te sturen naar de spirituele wereld. Gelukkig hebben Red en Antea verschillende vaardigheden en aanvallen die je ook met elkaar kunt combineren. Aangezien Red nog steeds in leven is, maakt hij gebruik van de wapens. Hiermee kun je snelle en krachtige aanvallen uitvoeren. Antea is dan weer een geest en heeft daardoor speciale vaardigheden die geen wapens vereisen Je kunt hier onze preview van Banishers: Ghosts of New Eden lezen.

Banishers: Ghosts of New Eden is uitgesteld. De game gaat verschijnen op 13 februari voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Ontwikkelaar:

DON'T NOD

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord