Trailer: Cinematische trailer van Banishers: Ghosts of New Eden onthuld

-

Tijdens The Game Awards heeft DON'T NOD ons getrakteerd op een cinematische trailer van Banishers: Ghosts of New Eden. Het is een serieuze trailer, want de eed van de Banishers wordt afgenomen.

In september mochten we de eerste uitgebreide gameplaybeelden van Banishers: Ghosts of New Eden analyseren. Tijdens The Game Awards had DON'T NOD echter een ander idee. Dit keer krijgen we namelijk een cinematische trailer te zien, waarin Red de eed van de Banishers officieel aflegt. Aangezien het hun taak is om de ronddolende geesten te verjagen, begint de eed nogal gezellig. "Life to the living. Death to the dead. We have sworn to protect the living from the lingering dead." Je zou bijna zeggen dat ze een gedicht aan het opdreunen zijn. Terwijl de muziek steeds luider wordt, begint de wereld rondom Reid en zijn geliefde te veranderen. Er vallen zelfs wat lijken uit de lucht. De grote vraag is of Reid zich houdt aan zijn eed of toch besluit om de levende op te offeren om zijn vrouw terug te krijgen. Meer weten over de game? Dan kun je hier onze preview van Banishers: Ghost of New Eden lezen.

Banishers: Ghosts of New Eden is uitgesteld. De game gaat nu verschijnen op 13 februari 2024 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Ontwikkelaar:

DON'T NOD

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord