Gameplay: Nieuwe gameplay trailer Banishers: Ghosts of New Eden onthuld

-

Een nieuwe gameplay trailer van Banishers: Ghosts of New Eden is onlangs onthuld. Deze ruim zes minuten durende gameplay trailer laat ons meer zien van wat we straks van de game kunnen verwachten.

We hebben eerder al wat gameplaybeelden van Banishers: Ghosts of New Eden mogen zien, maar nu leren we nog veel meer over de game. Focus Entertainment en DON'T NOD hebben een gedetailleerde gameplayoverzichtstrailer onthuld voor hun aankomende game Banishers: Ghosts of New Eden. Deze verhalende actie-RPG volgt de reis van Antea Duarte en Red Mac Raith, twee geestenjagers die bovennatuurlijke bedreigingen in New Eden moeten bestrijden. Nadat Antea wordt gedood en zelf een geest wordt, moeten spelers keuzes maken tussen het hooghouden van hun eed om de levenden te beschermen of haar proberen terug te brengen. De game biedt een mix van bovennatuurlijke vaardigheden, gevechten, verkenning en beslissingen die de verloop van het verhaal beïnvloeden. Exclusieve edities, waaronder de Red Echoes Edition en Collector's Edition, zijn beschikbaar voor pre-order op alle platformen via de Focus Store.

Banishers: Ghosts of New Eden lanceert op 7 november voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: Focus Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Ontwikkelaar:

DON'T NOD

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord