Trailer: Releasedatum Banishers: Ghosts of New Eden onthuld

-

De releasedatum van Banishers: Ghosts of New Eden is zojuist onthuld. Vandaag checken we de nieuwe trailer die in het teken staat van dood en verderf.

In Banishers: Ghosts of New Eden speel je als Antea Duarte en Red Mac Raith. De tortelduifjes beoefenen een bijzonder beroep - ze zijn namelijk allebei Banishers. Deze geestenjagers beschermen het normale volk tegen het gevaar van de spoken die rond blijven dwalen. Door gebruik te maken van Antea's spirituele krachten en Reds arsenaal aan wapentuig kun je een vuist maken tegen het ondode gespuis. Echter, al snel in het verhaal overlijdt Antea en verandert ze in één van de geesten die ze zo minacht. De vloek van het land eist steeds meer een tol op de mensen van New Eden. Het is aan de speler om ervoor te zorgen dat de fantomen hun rust kunnen vinden.

Check hier de eerste gameplaybeelden Banishers: Ghosts of New Eden.

Banishers: Ghosts of New Eden is beschikbaar vanaf 7 november voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Ontwikkelaar:

DON'T NOD

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord