Trailer: Eerste gameplaybeelden Banishers: Ghosts of New Eden getoond

-

Dat Summer Game Fest vol met trailers ging zitten was te verwachten, maar Don't Nod entertainment kwam ook nog even voorbij met gameplay voor hun game Banishers: Ghosts of New Eden.

Tijdens The Game Awards van 2019 werd Banishers: Ghost of New Eden onthuld. Het is een game die niet te vergelijken is met de eerdere titels van deze uitgever. Hoewel keuzes wel een belangrijk onderdeel zijn, want ze gaan letterlijk over leven en dood. Het uitvoeren van je plicht wordt een stuk lastiger, wanneer je vrouw wordt vermoord. Door de gameplaybeelden is het duidelijk dat je tussen Antea en Red kunt wisselen. Het is uiteindelijk aan jou of je de geliefden weer bij elkaar brengt of dat je vasthoudt aan de plicht van de Banishers. Het is nu eenmaal hun taak om geesten en verloren zielen te verbannen. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Banishers: Ghosts of New Eden verschijnt aan het eind van 2023 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Ontwikkelaar:

DON'T NOD

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord