Trailer: Life is Strange-maker onthult Banishers: Ghosts of New Eden

Geplaatst:

Don't Nod Entertainment heeft tijdens The Game Awards een nieuwe game aangekondigd. De studio die bekend is van The Life is Strange serie komt nu met een actie-rpg genaamd Banishers: Ghosts of New Eden.

Banishers: Ghosts of New Eden speelt zich af in Noord-Amerika in het jaar 1695. We kruipen in de huid van Antea Duarte en Red Mac Raith die zowel geliefde als Banishers zijn. Het is hun taak om de mensen te beschermen tegen geesten en spoken. Wanneer Antea gewond raakt en zelf verandert in een geest, wil Red Mac er alles aan doen om zijn geliefde te bevrijden. Ondertussen moet je nog steeds jagen op de andere geesten en dat doe je met wapens, magie en de nieuwe krachten van Antea. Er zijn genoeg geheimen te vinden in de wereld. Zoals we gewend zijn van de games van Don't Nod Entertainment zijn er genoeg betekenisvolle keuzes om te maken die het verhaal en het lot van de personages bepalen. Het nieuws werd gedeeld met een aankondigingstrailer die alvast de twee personages introduceert.

Banisher: Ghosts of New Eden is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. De game gaat ergens in 2023 verschijnen.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Banishers: Ghosts of New Eden

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 februari 2024

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord