Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe gameplaytrailer Elden Ring met releasedatum

De Summer Game Fest werd afgesloten met de klapper van de avond: Elden Ring. Na een lange tijd krijgen we nieuwe beelden te zien van de game.

Elden Ring is de nieuwe Soulsborne-game die is gemaakt in samenwerking met de schrijver George R.R. Martin die we kennen van Game of Thrones. De Summer Game Fest werd afgesloten met een uitgebreide trailer van Elden Ring. Voor het eerst worden er gameplaybeelden getoond en is de releasedatum vrijgegeven. De trailer duurt drie minuten lang en toont de wereld waar de game zich in afspeelt, verschillende personages, monsters, gevechten en meer. Bekijk de trailer hieronder!

Elden Ring verschijnt op 21 januari 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Bandai Namco

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?