Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Rainbow Six Extraction releasedatum bekendgemaakt

Tijdens de Ubisoft Forward is niet alleen de releasedatum van Rainbow Six Extraction aangekondigd, maar werd er ook gameplay getoond.

Aan het begin van deze maand kondigde Ubisoft nog aan dat Rainbow Six Quarantine hernoemd is naar Rainbow Six Extraction. Niet heel verrassend dus dat er tijdens de Ubisoft Forward aandacht werd besteed aan de game. In de gameplaytrailer is te zien hoe het Rainbow Six team het moet opnemen tegen aliens. Bekende personages zoals Ela, Ashe en Sledge keren terug en hebben een verzameling aan nieuwe gadgets en wapens. Drie spelers moeten doelen behalen op bepaalde locaties en vervolgens veilig naar het extractionpoint lopen. Wanneer dit niet lukt dan moet het personage in een nieuwe missie gered worden. Benieuwd hoe de locaties eruit zien en de verschillende aliens? Dan kun je hieronder zowel de gameplaybeelden als de trailer bekijken.

Rainbow Six Extraction verschijnt op 16 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?