Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Rainbow Six Quarantine hernoemd naar Rainbow Six Extraction

Het nieuwste deel in de Tom Clancy’s Rainbow Six-serie, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, is van naam veranderd. Vanaf nu gaat de game door het leven als Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction.

Het is alweer twee jaar geleden sinds Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine aangekondigd werd op de E3 van 2019. Het jaar daarop brak de coronapandemie uit en kreeg de titel plotseling een geheel andere betekenis. Mensen van over de hele wereld moesten verplicht in thuisquarantaine vanwege het virus. Ubisoft overwoog daarom om de titel van Rainbow Six Quarantine aan te passen. Vandaag bracht Ubisoft zelf de naam van de aangepaste titel naar buiten. Het is niet Rainbow Six Parasite geworden, zoals eerder gedacht werd. Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine heet vanaf nu Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Tevens deelde Ubisoft het nieuws dat de game tijdens de volgende Ubisoft Forward op 12 juni volledig wordt onthuld.

Rainbow Six Extraction staat gepland om ergens dit jaar nog uit te komen. De volgende Ubisoft Forward, waar we meer te weten gaan komen over de titel, vindt plaats op zaterdag 12 juni om 21:00 uur.

BRON Ubisoft

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?