Rainbow Six Quarantine hernoemd naar Rainbow Six Extraction

Geplaatst:

Het nieuwste deel in de Tom Clancy’s Rainbow Six-serie, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, is van naam veranderd. Vanaf nu gaat de game door het leven als Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction.

Het is alweer twee jaar geleden sinds Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine aangekondigd werd op de E3 van 2019. Het jaar daarop brak de coronapandemie uit en kreeg de titel plotseling een geheel andere betekenis. Mensen van over de hele wereld moesten verplicht in thuisquarantaine vanwege het virus. Ubisoft overwoog daarom om de titel van Rainbow Six Quarantine aan te passen. Vandaag bracht Ubisoft zelf de naam van de aangepaste titel naar buiten. Het is niet Rainbow Six Parasite geworden, zoals eerder gedacht werd. Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine heet vanaf nu Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Tevens deelde Ubisoft het nieuws dat de game tijdens de volgende Ubisoft Forward op 12 juni volledig wordt onthuld.

Rainbow Six Extraction staat gepland om ergens dit jaar nog uit te komen. De volgende Ubisoft Forward, waar we meer te weten gaan komen over de titel, vindt plaats op zaterdag 12 juni om 21:00 uur.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord