No More Heroes 3

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Gameplay: Releasedatum No More Heroes 3 bekendgemaakt

Tijdens de Nintendo Direct was er ook goed nieuws voor fans van Travis Touchdown. Er is namelijk eindelijk een releasedatum van No More Heroes 3 bekendgemaakt.

Tijdens de E3 in 2019 werd No More Heroes 3 aangekondigd. Dit derde deel in de No More Heroes-serie volgt wederom de bizarre avonturen van Travis Touchdown. De game had eigenlijk vorig jaar al moeten verschijnen, maar helaas werd No More Heroes 3 uitgesteld naar 2021. Er was toentertijd alleen geen nieuwe releasedatum meegegeven en lang bleef het stil rondom de game. Tijdens de meest recente Nintendo Direct is daar echter verandering in gekomen. Met een spectaculaire nieuwe trailer is de nieuwe releasedatum van No More Heroes 3 aangekondigd. We kunnen de game in augustus verwachten.

No More Heroes III verschijnt 27 augustus voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?