No More Heroes 3 komt naar Xbox, PlayStation en pc

Geplaatst: 16 april 2022 11:30

No More Heroes 3 gaat ook uitkomen op de andere consoles en de pc. De pc, PlayStation en Xbox-versies van de game werden onlangs onthuld door uitgever XSEED op Twitter.

Vorig jaar kwam No More Heroes 3 uit op de Nintendo Switch. De game moest eigenlijk al in 2020 uitkomen, maar werd met een jaar uitgesteld. Na een jaar exclusiviteit op de Switch, kunnen No More Heroes-fans de game later dit jaar spelen op de pc. No More Heroes 3 komt ook uit op de consoles van Xbox en PlayStation. De aankondiging is hieronder te bekijken.

No More Heroes 3 komt deze herfst uit op de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en de Xbox Series X/S. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: XSEED

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No More Heroes 3

Series

No More Heroes

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 augustus 2021

Ontwikkelaar

Grasshopper Manufacture

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord