Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

No More Heroes 3

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

No More Heroes 3 komt naar Xbox, PlayStation en pc

No More Heroes 3 gaat ook uitkomen op de andere consoles en de pc. De pc, PlayStation en Xbox-versies van de game werden onlangs onthuld door uitgever XSEED op Twitter.

Vorig jaar kwam No More Heroes 3 uit op de Nintendo Switch. De game moest eigenlijk al in 2020 uitkomen, maar werd met een jaar uitgesteld. Na een jaar exclusiviteit op de Switch, kunnen No More Heroes-fans de game later dit jaar spelen op de pc. No More Heroes 3 komt ook uit op de consoles van Xbox en PlayStation. De aankondiging is hieronder te bekijken.

No More Heroes 3 komt deze herfst uit op de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en de Xbox Series X/S. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON XSEED

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?