No More Heroes 3

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum No More Heroes 3 op Xbox, PS en pc bekend

De releasedatum van No More Heroes 3 op de Xbox, PlayStation en pc is bekendgemaakt. De game verschijnt deze herfst op de platformen.

No More Heroes 3 verscheen vorig jaar op de Nintendo Switch. Daar werd de game destijds positief ontvangen. Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat No More Heroes 3 naar de Xbox, PlayStation en pc komt. Inmiddels weten we wanneer we deze bizarre hack-and-slash-game kunnen verwachten op de nieuwe platformen. De game verschijnt namelijk op 14 oktober op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Pc-eigenaren kunnen al enkele dagen eerder, op 11 oktober, met de game aan de slag.

Het nieuws werd bekendgemaakt middels een nieuwe trailer. In de video zien we de knettergekke gameplay van de game in actie op de nieuwe platformen.

Fans van de franchise hoeven na deze derde game de komende tijd geen nieuw deel meer te verwachten. De maker van No More Heroes is voorlopig klaar met de franchise.

BRON Marvelous Games

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?