Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

No More Heroes 3

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

No More Heroes-maker voorlopig klaar met de franchise

Het lijkt erop dat we na No More Heroes 3 voorlopig even geen nieuwe game in de franchise meer hoeven te verwachten. De ontwikkelaar van de franchise geeft aan zich op nieuwe projecten te willen richten.

Met de aankondiging van No More Heroes 3 sprongen fans van de franchise een gat in de lucht. Travis Touchdown is terug! Alleen niet voor heel lang, zo blijkt nu. In een interview met de maker van de franchise, SUDA51, geeft de man aan dat hij na dit lange project aan de slag wil met nieuwe IP's. Travis Touchdown zou in de toekomst zeker kunnen terugkeren, maar SUDA51 ziet dit de komende tien jaar niet gebeuren.

De nieuwste game in de franchise, No More Heroes 3, verschijnt op 27 augustus voor de Nintendo Switch. Mocht je de game digitaal willen aanschaffen: de bestandsgrootte van No More Heroes 3 is pas onthuld.

BRON GameXplain

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?