No More Heroes 3

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Bestandsgrootte No More Heroes 3 onthuld

No More Heroes 3 is vanaf nu te pre-orderen in de Nintendo eShop. Hierdoor is ook de bestandsgrootte bekend.

De releasedatum van No More Heroes 3 nadert gauw en het is dan ook vanaf nu mogelijk om de game te pre-orderen via de Nintendo eShop. Wanneer je van plan bent om de game digitaal aan te schaffen, dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel ruimte de game in gaat nemen op je SD-kaart. Via de winkelpagina op de Nintendo eShop is te zien dat de game 6,8 GB aan ruimte inneemt. Ongeveer zo groot als Mario Kart 8 Deluxe dus. Naast deze pre-order in de Nintendo eShop is er ook een Deluxe Edition beschikbaar die wordt uitgegeven door Pix’n Love Publishing. Deze bevat een fysieke versie van de game, een artbook, de soundtrack op vinyl en een aantal geprinte kaarten. De Deluxe Edition is daarnaast gesigneerd door Suda51 zelf en is in beperkte oplage beschikbaar.

No More Heroes 3 is vanaf nu te pre-orderen. De game verschijnt 27 augustus voor de Nintendo Switch.

BRON Suda51

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?