Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Sport , Open-World
  • Gameliner score

Gameplay: Riders Republic tovert sport op de beeldbuis

Ubisoft Forward is en volle gang en het kan dan ook niet anders dat adrenalinejunkie-game Riders Republic voorbij komt.

De zomereditie van Steep staat hoog op mijn lijstje te spelen. De aankomende MMO van Ubisoft plaatst je in de huid van een topsporter die zich specialiseert in vrijwel iedere sport die je bedenken kunt. De grote open wereld van Riders Republic bevat diverse ecosystemen om extreme sports te kunnen beoefenen. Zo kan je mountainbiken, snowboarden, wingsuiteren (heet dat zo?), skiën en zelfs jetpackeren. Dit doe je met een groot aantal spelers tegelijkertijd die niet eens dezelfde sport beoefenen. Hierdoor is het een grote chaos wat precies bij de game past.

Riders Republic verschijnt op 2 september voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?