Gameplay: Sherlock Holmes The Awakened video toont puzzels

Geplaatst: 7 februari 2023 15:10

Er is een nieuwe gameplayvideo van Sherlock Holmes The Awakened verschenen. In de video krijgen we verschillende locaties te zien waar je puzzels moet oplossen om zo het mysterie te ontrafelen, terwijl Sherlock langzaamaan gek wordt.

In de gameplay video krijgen we als eerste een korte introductie van de game. Net zoals al duidelijk werd in de aankondigingstrailer van Sherlock Holmes The Awakened, kom je te weten dat je in de schoenen stapt van een jonge Sherlock Holmes. Het mysterie dat hij moet oplossen leidt hem naar een cultus die de donkere wezens van Eldritch aanbidden. De game is dan ook geïnspireerd door de Lovecraftiaanse horror. Je reist naar verschillende gebieden, zoals het Victoriaanse Londen en New Orleans, om alle sporen te onderzoeken. Heel goed is het onderzoek niet voor de mentale gesteldheid van de jonge Sherlock, want hij wordt langzaamaan gek. De nachtmerries en hallucinaties die volgen zijn puzzels die door de spelers moeten worden opgelost. Je kunt trouwens ook spelen als Dr. Watson en zijn gedeelte van het verhaal volgen. Volgens de ontwikkelaars volgen er binnenkort meer gameplayvideo's.

Sherlock Holmes The Awakened verschijnt vroeg in 2023. De precieze datum is nog niet bekend. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sherlock Holmes The Awakened

Series

-

Uitgever

Frogwares

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 april 2023

Ontwikkelaar

Frogwares

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord