Trailer: Sherlock Holmes The Awakened verschijnt in vroeg 2023

Geplaatst: 2 november 2022 20:50

De remake genaamd Sherlock Holmes The Awakened heeft een releasewindow. Frogwares geeft via IGN een nieuwe trailer vrij gevuld met gameplaybeelden.

Het is een vrij duister Sherlock Holmes verhaal en dat zie je aan het intro. Cults zijn bezig met onheilspellende rituelen. We zien dat de game een nadruk legt op het oplossen van puzzels en combineren van aanwijzingen. Niet heel gek voor een detectivegame, natuurlijk. Wat echter niet heel gebruikelijk is, is de hoeveelheid fantasie op je beeldscherm. Trippende beelden wekken de interesse. Gigantisch hakbijlen die in het rond zwaaien? Dit ziet er in ieder geval uit als een zeer uniek avontuur in de Sherlock Holmes-serie. De trailer sluit af met een releasewindow. Je hoeft niet lang meer te wachten.

Sherlock Holmes The Awakened is beschikbaar in vroeg 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sherlock Holmes The Awakened

Series

-

Uitgever

Frogwares

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 april 2023

Ontwikkelaar

Frogwares

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord