Trailer: Sherlock Holmes The Awakened kent een releasedatum

Geplaatst: 7 maart 2023 11:10

De Oekraïense ontwikkelaar Frogwares heeft door alle ellende moeite gehad met het afmaken van hun game: Sherlock Holmes The Awakened. Gelukkig heeft de puzzelgame eindelijk een releasedatum te pakken!

Frogwares maakt de releasedatum kenbaar middels een nieuwe trailer. Het nieuwe beeldmateriaal toont nog wat meer van het verhaal en de horror die staat te wachten op Holmes en Watson. Dit is geen alledaagse zaak - er is iets veel ergers aan de hand. Sherlock Holmes The Awakened hoorde eigenlijk in het begin van 2023 uit te komen, maar door de oorlog kampte Frogwares met meer tegenslagen dan gehoopt. Zo viel regelmatig de stroom uit, waardoor er niet gewerkt kon worden aan de game. Gelukkig voor zowel de fans als de ontwikkelaar komt de remake snel uit.

Sherlock Holmes The Awakened is beschikbaar vanaf 11 april voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Frogwares
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sherlock Holmes The Awakened

Series

-

Uitgever

Frogwares

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 april 2023

Ontwikkelaar

Frogwares

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord