Sherlock Holmes The Awakened

  • Ontwikkelaar Frogwares
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Remake Sherlock Holmes The Awakened onderweg

Het is één van Frogwares eerste games en kende in 2008 een remaster. Sherlock Holmes The Awakened krijgt in 2023 echter een volledige remake.

Het nieuws werd aangekondigd gepaard met een trailer. Frogwares is een ontwikkelaar uit Oekraïne en daar is het leven op dit moment niet makkelijk. Met deze remake hoopt Frogwares stabiliteit en zekerheid voor zichzelf te creëren. Sherlock Holmes The Awakened is een mix van Sherlock Holmes (duh) en Lovecraftiaanse horror. Je stapt in de schoenen van een jonge Holmes, die ingezet wordt nadat er flink wat mensen beginnen te vermissen. Al snel kom je terecht in Cthulhu Mythos. De zoektocht naar de waarheid gaat voor flink wat koppijn zorgen. Frogwares laat weten via Twitter dat hun Kickstarter doel binnen zes uur succesvol is behaald. Als je de ontwikkelaar extra wilt supporteren, kan dat via de bronvermelding.

Sherlock Holmes The Awakened is beschikbaar in 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?