Gameplay: The Last Case of Benedict Fox releasedatum vrijgegeven

Geplaatst: 6 februari 2023 19:05
-

In een nieuwe gameplaydemo zien we meer van The Last Case of Benedict Fox. Daarnaast wordt ook de releasedatum vrijgegeven.

The Last Case of Benedict Fox staat al een tijdje op de radar van menig metroidvania-liefhebber. Ditmaal zien we meer van de systemen die de game hanteert. Zo kun je tatoeages laten zetten die Benedict meer krachten en upgrades geven. Er is ook een personage genaamd Houdini: hij verkoopt allerlei hebbedingetjes. The Last Case of Benedict Fox belooft een duister detective verhaal voor te schotelen. De combinatie van progressie in het verhaal en de progressieve gameplay lijken elkaar goed te complimenteren.

Check hier onze gamescom preview van The Last Case of Benedict Fox.

The Last Case of Benedict Fox is beschikbaar vanaf 27 april voor de pc en Xbox Series X|S. De metroidvania lanceert op Xbox Game Pass.

Bron: ID@Xbox
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last Case of Benedict Fox

Ontwikkelaar:

Developer Plot Twist

Uitgever:

Rogue Games

Release:

27 april 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord