The Last Case of Benedict Fox

  • Ontwikkelaar Developer Plot Twist
  • Eerste releasedatum 27 april 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Indie , Metroidvania
  • Gameliner score -

Gameplay: The Last Case of Benedict Fox releasedatum vrijgegeven

In een nieuwe gameplaydemo zien we meer van The Last Case of Benedict Fox. Daarnaast wordt ook de releasedatum vrijgegeven.

The Last Case of Benedict Fox staat al een tijdje op de radar van menig metroidvania-liefhebber. Ditmaal zien we meer van de systemen die de game hanteert. Zo kun je tatoeages laten zetten die Benedict meer krachten en upgrades geven. Er is ook een personage genaamd Houdini: hij verkoopt allerlei hebbedingetjes. The Last Case of Benedict Fox belooft een duister detective verhaal voor te schotelen. De combinatie van progressie in het verhaal en de progressieve gameplay lijken elkaar goed te complimenteren.

Check hier onze gamescom preview van The Last Case of Benedict Fox.

The Last Case of Benedict Fox is beschikbaar vanaf 27 april voor de pc en Xbox Series X|S. De metroidvania lanceert op Xbox Game Pass.

BRON ID@Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?