The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition komt eraan

Geplaatst:
Aangepast: 12 maart 2024 21:06

Fans van The Last Case of Benedict Fox hoeven niet lang meer te wachten. De The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition komt er namelijk gauw aan!

The Last Case of Benedict Fox komt later deze maand uit met de Definitive Edition voor PS5, waarmee de game niet meer alleen verkrijgbaar is voor oc en Xbox, waar het in april vorig jaar debuteerde. Deze editie combineert alle eerdere updates, patches en bonuscontent in één release. De game speelt zich af in 1925 in Boston en volgt Benedict en zijn duivelse metgezel op een zoektocht naar de waarheid temidden van geheime organisaties, demonen en magie. De Definitive Edition introduceert nieuwe gevechtsarena's, missies en puzzels, die de betrokkenheid van spelers vergroten en diepere inzichten bieden in het verleden van de personages.

The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition komt op 26 maart naar PlayStation 5. pc- en Xbox-spelers krijgen de upgrade gratis op dezelfde dag. Lees hier onze review van The Last Case of Benedict Fox.

Bron: Plot Twist
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last Case of Benedict Fox

Series

-

Uitgever

Rogue Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 april 2023

Ontwikkelaar

Developer Plot Twist

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord