Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Last Case of Benedict Fox

  • Ontwikkelaar Developer Plot Twist
  • Eerste releasedatum 27 april 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Indie , Metroidvania
  • Gameliner score

Gameplay: Duik in de wereld van The Last Case of Benedict Fox

The Last Case of Benedict Fox werd aangekondigd tijdens de Xbox & Bethesda Showcase. Met de eerste gameplaybeelden duiken we dieper in de wereld van de game.

Terwijl we de eerste gameplaybeelden te zien krijgen, vertelt ontwikkelaar Lesiakowski meer over de game. Het onderzoeken van een herenhuis staat centraal, want hier liggen geheimen verborgen over het verleden van de hoofdpersoon. Hij wordt vergezeld door een demon, die het niet kan laten om af en toe wat commentaar te geven. Dankzij deze demon heeft Benedict ook superkrachten en kan hij de herinneringen van overleden mensen zien. Naast het wisselen van dimensies toon de video dat er nog een bondgenoot aanwezig is. Bij hem kun je spullen kopen en upgraden. Daarnaast krijgen we een goed beeld van de sfeer in The Last Case of Benedict Fox.

The Last Case of Benedict Fox verschijnt in het tweede kwartaal van 2023 voor de pc en Xbox Series. De game verschijnt daarnaast ook op de Xbox Game Pass.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?