Trailer: The Last Case of Benedict Fox aangekondigd

Geplaatst:

Tussen al het geweld van shooters, gore en racegames was er ook nog wat ruimte voor een side-scrolling platformer tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. The Last Case of Benedict Fox werd namelijk onthuld tijdens de show.

PlotTwist Studios is momenteel bezig met het ontwikkelen van The Last Case of Benedict Fox. In deze duistere game neem je de rol aan van een zelfbenoemde detective die worstelt met een demoon. Deze demoon helpt hem overleven en geeft hem superkrachten. Hiermee moet je mysterieuze zaken zien op te lossen. De stijl van de game doet enigszins denken aan Tim Burton. Benedict Fox moet buiten het oplossen van moordzaken, ook ervoor zorgen dat hij blijft overleven, aangezien niet iedereen het in deze 2D-sidescroller het goed met hem voor heeft.

The Last Case of Benedict Fox staat gepland voor een release in de lente van 2023 voor pc en Xbox Series X|S. De game verschijnt ook op Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last Case of Benedict Fox

Series

-

Uitgever

Rogue Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 april 2023

Ontwikkelaar

Developer Plot Twist

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord