Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Last Case of Benedict Fox

  • Ontwikkelaar Developer Plot Twist
  • Eerste releasedatum 27 april 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Indie , Metroidvania
  • Gameliner score

Trailer: The Last Case of Benedict Fox aangekondigd

Tussen al het geweld van shooters, gore en racegames was er ook nog wat ruimte voor een side-scrolling platformer tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. The Last Case of Benedict Fox werd namelijk onthuld tijdens de show.

PlotTwist Studios is momenteel bezig met het ontwikkelen van The Last Case of Benedict Fox. In deze duistere game neem je de rol aan van een zelfbenoemde detective die worstelt met een demoon. Deze demoon helpt hem overleven en geeft hem superkrachten. Hiermee moet je mysterieuze zaken zien op te lossen. De stijl van de game doet enigszins denken aan Tim Burton. Benedict Fox moet buiten het oplossen van moordzaken, ook ervoor zorgen dat hij blijft overleven, aangezien niet iedereen het in deze 2D-sidescroller het goed met hem voor heeft.

The Last Case of Benedict Fox staat gepland voor een release in de lente van 2023 voor pc en Xbox Series X|S. De game verschijnt ook op Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?