Gameplay: The Lord of the Rings: Gollum verschijnt in mei

Geplaatst:

The Lord of the Rings: Gollum heeft een nieuwe releasedatum gekregen. We kunnen de game nu in mei verwachten.

Vorig jaar werd The Lord of the Rings: Gollum uitgesteld zonder een nieuwe releasedatum. De reden die hiervoor werd gegeven was dat fans niet onder de indruk waren van wat ze hadden gezien van de game. De ontwikkelaar gaf ook aan dat ze een game willen maken die het originele werk van J.R.R. Tolkien eert en dat ze dus wat meer tijd gingen nemen voor het ontwikkelen van de game. Ontwikkelaar Daedalic Entertainment en uitgever Nacon hebben nu toch een nieuwe releasedatum gegeven, namelijk 25 mei. De aankondiging van de releasedatum vond plaats tijdens een livestream van de ontwikkelaar. In die livestream kregen we ook een hoop gameplay te zien en beantwoordden de ontwikkelaars vragen van fans.

The Lord of the Rings: Gollum is beschikbaar vanaf 25 mei voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Nacon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord