Gameplay: Zo gaat Operator Ram werken in Rainbow Six Siege

Geplaatst:

Een nieuwe Operator maakt haar opwachting in Year 8 Season 3 van Rainbow Six Siege. Het seizoen heeft de naam Operation Heavy Mettle en de Operator Ram neemt dat nogal letterlijk.

Ram komt uit Zuid-Korea en neemt haar BU-GI Auto-Breacher mee. Dit is een drone die veel weg heeft van een kleine tank. Wanneer je de gadget inzet, rijdt de drone over de vloer en verdwijnen de planken. Zo kun je eenvoudig een Operator op een verdieping lager neerschieten. Hij rijdt ook gerust door houtenmuren heen, negeert de schilden en allerlei gadgets die op de grond liggen.. Een breacher waarbij alleen een klein gat ontstaat, is hiermee verleden tijd. De BU-GI maakt ontzettend veel lawaai, waardoor je eenvoudig rond kunt sluipen of andere gadgets kunt inzetten. Om het te vernietigen heb je een handgranaat of C4 nodig, want kogels werken niet. Tenzij het je lukt om het knopje aan de achterkant van de drone te raken. Ram is dan ook een aanvallende Operator. Naast haar wapens kan ze ook nog flitsgranaten of een Hard Breach meenemen. In de video hieronder kun je zien, hoe Ram precies te werk gaat. Na haar sectie in de video, worden de veranderingen van en aantal andere Operators besproken.

Operation Heavy Mettle gaat op 29 augustus van start.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord