Gamescom 2020 geannuleerd

De Duitse regering heeft zojuist laten weten dat alle grote evenementen, waaronder dus ook de gamescom, tot 31 augustus verboden zijn vanwege het coronavirus. De organisator van de gamescom liet vorige maand nog weten dat het evenement vooralsnog door zou gaan. Daar is nu officieel verandering in gekomen. Het is onduidelijk of de gamescom nog verplaatst kan worden.

In een een persbericht meldt het Duitse persbureau DPA dat alle deelstaten van Duitsland en de Duitse bondskanselier Angela Merkel het eens zijn dat alle grote evenementen verboden zijn tot 31 augustus. Dit allemaal om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gamescom valt precies in deze periode van 25 tot en met 29 augustus en mag daarmee officieel niet doorgaan. De organisator van het evenement heeft nog niet officieel gereageerd op dit nieuws, maar dit gaat spoedig gebeuren.

onbekend

De E3 in juni werd vorige maand ook geannuleerd, daarvan werd snel duidelijk dat deze niet digitaal vorm gaat plaatsvinden.

BRON RTL Nieuws

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?