Gamescom Opening Night Live volledig uitverkocht

-

Opening Night Live 2023, de pre-show op de vooravond van gamescom, is enkele uren na de start van de kaartverkoop volledig uitverkocht, zo blijkt uit informatie op de website van de organisatie. Degenen die de show alsnog willen bekijken, kunnen deze via een livestream volgen. Voor degenen die wel kaarten hebben bemachtigd, gefeliciteerd! Wellicht komen we elkaar nog eens tegen.

Opening Night Live wordt opnieuw gehost door Geoff Keighley, die onder andere bekend is van GameTrailers TV en The Game Awards. De show in 2022 werd via 1600 kanalen uitgezonden en behaalde 13 miljoen views wereldwijd. Dat de show populair is, blijkt uit deze enorme aantallen. De kaartverkoop werd geopend om 10:00 uur vanochtend en binnen enkele uren waren alle kaarten uitverkocht.

fifa 2020 gamescom 22

Opening Night Live vindt plaats op dinsdag 22 augustus en begint om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur. Gameliner is dit jaar ook weer van de partij en we zullen de hele week in Keulen aanwezig zijn om live verslag te doen van de grootste gamebeurs ter wereld. Naar welke aamkondiging kijk jullie uit?

Alex Zweers Eigenaar, founder & Head of Development

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord