Gears of War 4-bèta heeft gigantische update gekregen

Geplaatst: 18 april 2016 11:05
Aangepast: 15 mei 2018 16:25

De Gears of War 4 multiplayer-bèta heeft een gigantische update gekregen vandaag. De bèta gaat vandaag open voor de mensen die de Gears of War: Ultimate Edition hebben gespeeld tussen 1 maart en 11 april. Om de verwachte drukte van vandaag te kunnen bewerkstelligen, gooit The Coallition er maar alvast een update tegen aan.

De update is 6.3 gigabyte op de Xbox Live Servers. Volgens Rod Fergusson, de grote baas van The Coallition, zijn er alleen veranderingen in de connectie en geen gameplay veranderingen. De update is verplicht voor alle spelers, maar als je later vandaag aan de slag gaat met de bèta, zit het waarschijnlijk al in de normale download verwerkt.

Gears of War 4 komt uit op 11 oktober 2016, exclusief voor de Xbox One.

Bron: DualShockers
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears of War 4

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

11 oktober 2016

Ontwikkelaar

The Coalition

Gameliner Awards

-

Lees meer