Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score -

Geen demo Far Cry 2

Mensen die uit zitten te kijken naar het tweede deel Hawaii-Knallen hoeven niet te rekenen op een demo om de gameplay en engine uit te kunnen testen. Crytek verteld ons dat het niet mogelijk een deel van hun creatie te isoleren voor een demo.

Nu er geen demo komt kunnen gamers met een minder krachtige pc niet testen of het eiland een beetje vloeiend in beeld gebracht gaat worden. Op de gok kopen lijkt me een keuze die niet veel mensen zomaar willen nemen. Even illegaal downloaden om te kijken of het wilt werken word dan wel erg aantrekkelijk... en als het dan toch al op je systeem staat heb je waarschijnlijk ook weinig zin om het orgineel alsnog aan te schaffen...

Beetje jammer dus van Cevat Yerli; één van de grootste zeurpieten op gebied van illegaal downloaden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?