Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score -

Keen: 'We hebben veel geleerd van Far Cry 2'

Het hoofd van de design afdeling van het ontwikkelteam dat zich op dit moment bezighoudt met Far Cry 3, Jamie Keen, heeft laten weten dat ze geleerd hebben van de vorige game uit de serie, Far Cry 2. Deze geleerde lessen zullen ze natuurlijk in hun achterhoofd houden tijdens het ontwikkelen van deeltje drie in de Far Cry serie. Maar waar gaat het dan zoal om?

Nou, bijvoorbeeld de malaria waar je in deel twee aan leed. Volgens Keen was er een groep spelers die dit een interessant concept vond, maar er waren ook gamers die het allemaal maar niks vonden. Het besluit: geen malaria in Far Cry 3.

I think most people found it - the malaria - frustrating. Though some found it interesting because it was the world around them. There are points where we make you do something to pull them along, but we want to make sure we're not contriving situations too much.

Een ander minpuntje in Far Cry 2 was dat je nog wel eens verdwaald kon raken in het spel. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk: soms was het niet helemaal duidelijk wat nu je volgende doel was. Exploratie mag dan wel belangrijk zijn, maar je moet ook ten alle tijden een doel hebben, aldus Keen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?