Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Assassin's Creed: The Ezio Collection

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Assassin's Creed: The Ezio Collection is mogelijk in de maak

Dit jaar wordt de franchise van Assassin's Creed niet uitgebreid. Althans, niet met een nieuwe titel. Mogelijk komt Ubisoft met een andere manier om ervoor te zorgen dat we de sluipmoordenaars niet het oog verliezen. Volgens de Franse website GameBlog is Assassin's Creed: The Ezio Collection in aantocht.

Deze collectie komt ergens in november naar de PlayStation 4 en Xbox One. Het bevat de drie titels met Ezio Auditore in de hoofdrol, namelijk Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Revelations. Uiteraard worden de titels visueel opgepoetst en draaien op 1080p / 60fps. Daarnaast bevat de bundel alle DLC-pakketten en de twee animatiefilms Lineage en Embers.

Alhoewel GameBlog een betrouwbare bron is, moeten we het gerucht vooralsnog met een korreltje zout nemen. Het is wachten op een reactie van Ubisoft. Zit jij te wachten op een dergelijke bundel? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?