Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Assassin's Creed: The Ezio Collection

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Assassin's Creed Ezio Collection aangekondigd voor Switch

Ubisoft heeft voor de Nintendo Switch Assassin's Creed: The Ezio Collection aangekondigd, na Playstation en Xbox bezitters kunnen nu ook alle eigenaars van Nintendo's laatste console met het geliefde personage aan de slag.

Assassin's Creed: The Ezio Collection bevat het bejubelde Assassin's Creed en zijn twee vervolgen; Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Revelations. Naast deze drie games bevat de collectie ook Assassin's Creed Lineage en Assassin's Creed Embers, twee kortfilms waarin Ezio Auditore schittert. Destijds beoordeelden we in onze review Assassin's Creed: The Ezio Collection met maar liefst vier en een halve ster. Naast de volledige games bevat de collectie verder alle DLC die destijds op de originele platformen werden uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder!

Assassin's Creed: The Ezio Collection wordt op 17 februari uitgebracht. Met een richtprijs van 39,99 euro haal je de wereldberoemde Italiaan in huis.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?