Assassin's Creed: The Ezio Collection

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Assassin's Creed: The Ezio Collection aangekondigd

Uitgever Ubisoft heeft Assassin's Creed: The Ezio Collection officieel aangekondigd. Twee weken geleden ontstonden er al geruchten dankzij een lek door de Franse website GameBlog. Wederom hebben zij het bij het juiste eind. Tijd om in de huid te kruipen van Ezio Auditore.

Assassin's Creed: The Ezio Collection bevat alle titels met Ezio Auditore in de hoofdrol. De titels Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Revelations zijn visueel opgepoetst en schitteren in 1080p. Daarnaast bevat de collectie de korte films Assassin's Creed Lineage en Assassin's Creed Embers. Dankzij deze films leer je Ezio Auditore da Firenze nog beter kennen.

Voor de liefhebber is er ook nog eens de Assassin's Creed: The Ezio Collection Collectors Case. In samenwerking met Uplay Shop krijg je toegang tot exclusieve content. Hierbij kun je denken aan lithografieën en de soundtrack met een selectie van veertig nummers.

Assassin's Creed: The Ezio Collection is vanaf 17 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?