Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Assassin's Creed: The Ezio Collection

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Assassin's Creed: The Ezio Collection toont verschil

Assassin's Creed: The Ezio Collection toont het verschil met de oude Ezio-games. In de onderstaande trailer laat Ubisoft het verschil zien tussen de eerste Assassin's Creed-games met Ezio Auditore in de hoofdrol en de opgepoeste PlayStation 4- en Xbox One-versies.

Assassin's Creed: The Ezio Collection bevat de titels Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Revelations, welke visueel zijn opgepoetst en schitteren in 1080p. Daarnaast bevat de collectie de korte films Assassin's Creed Lineage en Assassin's Creed Embers.

Assassin's Creed: The Ezio Collection is vanaf 17 november aanstaande verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?