Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Assassin's Creed: The Ezio Collection

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Assassin's Creed Ezio Collection komt naar de Switch

Drie Assassin's Creed-games zijn straks ook onderweg te spelen. Assassin's Creed: The Ezio Collection komt namelijk naar de Nintendo Switch.

Een Nintendo Direct kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een port naar de hybride console. Tijdens deze Nintendo Direct was dat een port van Assassin's Creed: The Ezio Collection. We weten natuurlijk al langer dat Assassin's Creed: The Ezio Collection naar de Switch komt, maar tijdens de Nintendo Direct werd nog even duidelijk gemaakt dat we vanaf volgende week Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations kunnen gaan spelen.

Assassin's Creed: The Ezio Collection is vanaf 17 februari beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?