Gerucht: Call of Duty 2024 is wederom een Black Ops-titel

Geplaatst:

Na de geringe receptie van Call of Duty: Modern Warfare 3 zijn de vizieren alweer gericht op het volgende deel. Volgens Windows Central is Call of Duty (2024) wederom een Black Ops-titel.

Ja, Call of Duty (2024) staat in het teken van de Golfoorlog, aldus Jez Corden van Windows Central. Het speelt zich af in het begin van de jaren 90 en focust zich op de CIA. We gaan dus waarschijnlijk weer de Amerikaanse kant van de oorlog aanschouwen. Treyarch is verantwoordelijk voor dit deel en heeft gebruik mogen maken van een buitengewoon lange ontwikkelingstijd voor Call of Duty (2024) - ze hebben er namelijk vier jaar aan kunnen werken. Daarnaast wordt er verwacht dat de klassieke round-based Zombies-modus terugkeert en er meerdere iconische Black Ops multiplayer maps wederkeren in de multiplayer. Het is natuurlijk even wachten op bevestiging vanuit kamp Activision, maar het klinkt allemaal erg plausibel - zeker aangezien de bron ook niet de minste is.

Check hier onze review van de Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) campaign. Hou je meer van de multiplayer? Check dan hier onze Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) multiplayer review.

Call of Duty 2024 Black Ops

Zit jij te wachten op een nieuw deel in de Black Ops-serie? Laat het ons weten!

Bron: Windows Central
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty (2024)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord