NieR: Automata

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 10 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score -

Gerucht: ESRB beoordeling hint naar NieR: Automata Game of the YoRHa Edition

De ESRB, die de inhoud van games beoordeelt en daar een bepaalde leeftijdsclassificatie aan vastknoopt in Noord-Amerika, heeft onlangs een beoordeling gegeven voor NieR: Automata Game of the YoRHa Edition. Dit hint sterk naar een Game of the Year-editie die op pc en PlayStation 4 uit moet komen.

De Game of the Year-editie van NieR: Automata is nog niet officieel bevestigd, maar naar aanleiding van de beoordeling van de ESRB kunnen we vaststellen dat deze er wel gaat komen. De Xbox One-versie van deze game heeft al een soortgelijke editie mogen ontvangen met de Become As Gods Edition. Waarschijnlijk zien we de Game of the YoRHa Edition als een complete bundel terug met alle beschikbare DLC en wellicht nog wat extra's. De pc-versie van NieR: Automata liet na release wat te wensen over, dus wellicht wordt daar met deze editie nog wat aan bijgeschaafd. Hopelijk krijgen we binnenkort een officiële aankondiging.

onbekend

Waarschijnlijk kunnen we dus binnenkort een Game of the Year-editie van NieR: Automata verwachten voor pc en PlayStation 4.

BRON ESRB

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?