Gerucht: ESRB beoordeling hint naar NieR: Automata Game of the YoRHa Edition

Geplaatst: 23 november 2018 22:35

De ESRB, die de inhoud van games beoordeelt en daar een bepaalde leeftijdsclassificatie aan vastknoopt in Noord-Amerika, heeft onlangs een beoordeling gegeven voor NieR: Automata Game of the YoRHa Edition. Dit hint sterk naar een Game of the Year-editie die op pc en PlayStation 4 uit moet komen.

De Game of the Year-editie van NieR: Automata is nog niet officieel bevestigd, maar naar aanleiding van de beoordeling van de ESRB kunnen we vaststellen dat deze er wel gaat komen. De Xbox One-versie van deze game heeft al een soortgelijke editie mogen ontvangen met de Become As Gods Edition. Waarschijnlijk zien we de Game of the YoRHa Edition als een complete bundel terug met alle beschikbare DLC en wellicht nog wat extra's. De pc-versie van NieR: Automata liet na release wat te wensen over, dus wellicht wordt daar met deze editie nog wat aan bijgeschaafd. Hopelijk krijgen we binnenkort een officiële aankondiging.

onbekend

Waarschijnlijk kunnen we dus binnenkort een Game of the Year-editie van NieR: Automata verwachten voor pc en PlayStation 4.

Bron: ESRB
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NieR: Automata

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

10 maart 2017

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord