Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

NieR: Automata

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 10 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: NieR: Automata komt naar de Nintendo Switch

NieR: Automata komt naar de Nintendo Switch in de vorm van de The End of the YoRHa Edition. Je kunt in de herfst met 2B, 9S en A2 aan de slag op de hybride console.

De Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-presentatie van vanmiddag begon met een grote aankondiging. Na de goede verkopen van NieR: Automata was het slechts een kwestie van tijd totdat de succesvolle game de Nintendo Switch zou komen versterken. Dat gaat deze herfst ook gebeuren. NieR: Automata - The End of YoRHa Edition komt naar het platform. In de game volg je het verhaal van de androids 2B, 9S en A2 en hun gevecht om een door machines aangedreven dystopia terug te winnen. De Nintendo Switch-versie van de game wordt gebundeld met eerder uitgegeven content, waaronder additionele modi en kostuums. Daarnaast bevat de The End of YoRHa Edition exclusieve kostuums die niet in eerdere versies van de game voorkwamen.

NieR: Automata- The End of YoRHa Edition verschijnt op 6 oktober op de Nintendo Switch. Er is nog geen releasedatum bekend voor de NieR: Automata-anime.

BRON Nintendo Direct Mini

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?