Trailer: NieR: Automata komt naar de Nintendo Switch

Geplaatst: 28 juni 2022 16:20
-

NieR: Automata komt naar de Nintendo Switch in de vorm van de The End of the YoRHa Edition. Je kunt in de herfst met 2B, 9S en A2 aan de slag op de hybride console.

De Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-presentatie van vanmiddag begon met een grote aankondiging. Na de goede verkopen van NieR: Automata was het slechts een kwestie van tijd totdat de succesvolle game de Nintendo Switch zou komen versterken. Dat gaat deze herfst ook gebeuren. NieR: Automata - The End of YoRHa Edition komt naar het platform. In de game volg je het verhaal van de androids 2B, 9S en A2 en hun gevecht om een door machines aangedreven dystopia terug te winnen. De Nintendo Switch-versie van de game wordt gebundeld met eerder uitgegeven content, waaronder additionele modi en kostuums. Daarnaast bevat de The End of YoRHa Edition exclusieve kostuums die niet in eerdere versies van de game voorkwamen.

NieR Automata Nintendo Switch

NieR: Automata- The End of YoRHa Edition verschijnt op 6 oktober op de Nintendo Switch. Er is nog geen releasedatum bekend voor de NieR: Automata-anime.

Bron: Nintendo Direct Mini

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NieR: Automata

Ontwikkelaar:

PlatinumGames Inc.

Uitgever:

Square Enix

Release:

10 maart 2017

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord