NieR: Automata

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 10 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score -

NieR: Automata meer dan vier miljoen keer verkocht

NieR: Automata is nog altijd erg populair onder gamers. Vandaag werd namelijk aangekondigd dat de game inmiddels meer dan vier miljoen keer verkocht is. Een puike prestatie.

Square Enix maakte vandaag op het officiële Twitteraccount van NieR: Automata bekend dat de game meer dan vier miljoen keer over de (digitale) toonbank is gegaan. De game zag in februari 2017 het levenslicht en heeft in ruim twee jaar dus voor behoorlijk hoge verkoopcijfers gekocht. Afgelopen december maakte Square Enix nog bekend dat de teller rond de 3,5 miljoen stond. Binnen een half jaar zijn daar dus een half miljoen exemplaren bij gekomen.

NieR: Automata is speelbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?