Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

NieR: Automata

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 10 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score -

Series: NieR: Automata-anime in de maak

Er is een anime gebaseerd op NieR: Automata in de maak. In een eerste trailer zien we nog heel weinig, maar genoeg om de kolen van de hypetrein op te stoken.

NieR: Automata verscheen in 2017 en ontving al snel een alsmaar groeiende fanbase. Volgens cijfers uit 2019 bleek zelfs dat NieR: Automata al meer dan vier miljoen keer verkocht was. Het is dan ook niet gek dat er nu een animatieserie gebaseerd op de eerste game in de maak is. Het lijkt er wel op dat de anime nog lang niet afgerond is. In de teaser staat duidelijk 'NieR: Automata TV Animation Project Start', wat doet vermoeden dat het project pas onlangs gestart is. Tevens zijn er nog geen geanimeerde beelden van de anime beschikbaar. De eerste teaser geeft dus nog weinig weg over de anime, maar we krijgen wel alvast 2B en haar robotassistent Pod 042 te zien. Je kunt de video hieronder bekijken.

Het is nog niet duidelijk wanneer, waar en op welke manier de NieR: Automata-anime verschijnt.

BRON Aniplex

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?