GTA 6

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: GTA 6 heeft een gigantische wereld

GTA 6 zou mogelijk over de grootste map in de serie kunnen beschikken. Een nieuw patent geeft al wat potentiële details weg over een enorme wereld.

Vorige maand bracht Rockstar nieuws naar buiten over een nieuwe Grand Theft Auto-game. GTA 6 is in ontwikkeling en moet volgens de ontwikkelaar GTA 5 gaan overtreffen. Buiten dit nieuwtje om is er weinig bekend over het nieuwste deel in de franchise. Tenminste, weinig officieel nieuws. Achter een nieuw patent van Rockstar gaat wat potentiële info over de grootte van de nieuwe in-game wereld schuil. Het patent toont namelijk een systeem waarmee spelers van de ene online sessie naar de andere kunnen switchen, zonder dat ze een laadscherm te zien krijgen. Daardoor kan Rockstar de illusie creëren van een gigantische wereld. Het is echter nog maar de vraag of het systeem uit het patent ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden in de volgende GTA-game.

onbekend

Rockstar heeft nog geen releasedatum van GTA 6 onthuld, maar geruchten zeggen dat GTA 6 in 2025 verschijnt.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?